dijous, 5 de setembre de 2013Un viatjant arriba a una ciutat desconeguda i necessitava tallar-se els cabells. Just havien dues perruqueries enfrontades: una estava bruta, feia molt mala olor i el perruquer de la perruqueria bruta estava amb un tall de cabells molt brut i despentinat. En canvi, a la perruqueria de davant, era tot el contrari, la perruqueria estava molt neta i el perruquer tenia un pentinat molt ben fet. Eren les úniques 2 perruqueries de la ciutat, i cobraven el mateix. Com que el visitant era una persona molt intel-ligent, va decidir anar a tallar-se els cabells a la perruqueria que estava bruta.
Per què el visitant va anar a la perruqueria que estava molt bruta?

9 comentaris:

 1. Perquè no volia enbrutar la perruqueria neta

  ResponElimina
 2. Perquè com que només són dos els perruquers que hi ha a la ciutat i un mateix no es pot tallar els cabells, vol dir que el de la perruqueria neta que va ben pentinat li ha tallat els cabells al que va mal pentinat i al revés.

  ResponElimina
 3. Carla Carré Valentín12 de febrer de 2014 a les 9:28

  crec que la resposta és que cada perruquer li talla els cabells a l'altre i el brut ho fa millor.

  ResponElimina
 4. Nosaltres creiem que un li tall els cabells a l'altre

  ResponElimina
 5. el perruquer de la perruqueria neta li talla a l'altre i doncs el de la bruta talla millor

  ResponElimina
 6. Els dos perruquers s'han tallat entre ells cabells per això el perruquer de la perruqueria bruta te mes feina perquè talla millor el cabell que l'altre perruquer.

  ResponElimina
 7. Un lo corta el cabello al altre

  ResponElimina